Hírek

Segíts nekünk!

2013.07.24. - Töltsd ki az UNICEF kérdőívét, ezzel segítve nekik, hogy képet kaphassanak, milyen élményeid vannak a sporttal kapcsolatban.

A kérdőívet itt találod >>>

A sport a gyerekek számára elsősorban örömforrás, sajnos azonban előfordulhat, hogy a gyermekek nem csak pozitív élményeket szereznek sport közben. A csapattársak, vagy akár felnőttek viselkedése, a sportolás légköre jó esetben pozitív és megerősítő, rossz esetben viszont erőszakos és bántalmazó. 

Szeretnénk, ha a sport minden gyerek számára örömteli és pozitív élmény lenne!

Mivel Magyarországon egyelőre semmilyen adattal nem rendelkezünk a témában, első lépésként fel kell mérnünk, hogy a sporthoz kapcsolódóan milyen élményeket, tapasztalatokat szereznek a gyermekek. Készítettünk egy online kérdőívet, amiben felnőtteket kérdezünk gyermekkori, tehát 18 éves koránál korábbi élményeiről. 

Kitöltésével nagy segítséget nyújtasz az UNICEF-nek és mindazoknak a szakembereknek, akiknek fontos, hogy a gyerekeket az élet minden területén (így a sportban is) biztonságos és támogató légkör vegye körül. 

A kérdőív kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe, melyben semmilyen személyes adatot nem kérünk, és válaszaidat bizalmasan kezeljük!

Ha a kérdőívvel kapcsolatban bármiféle kérdésed van, felteheted e-mailen az unicef@unicef.hu címen, és mi örömmel megválaszoljuk!

TEGYÜNK AZÉRT, HOGY A SPORT MINDEN GYEREK SZÁMÁRA ÖRÖMTELI ÉS POZITÍV ÉLMÉNY LEGYEN!